Tarieven

Ieder graf is uniek. Ook de wensen van reiniging, beplanting en inscriptie zijn divers.

Voor eenmalig onderhoud is er dan ook geen standaardtarief.

Ook het opnieuw inkleuren van een inscriptie is maatwerk. Niet alleen het aantal letters is bepalend, maar ook de kleur en het materiaal van de grafsteen. Vaak dient bij het opnieuw inkleuren van de inscriptie eerst het grafmonument grondig gereinigd te worden.

En ook beplanting is heel persoonlijk.

Vooraf bespreken we met u uw wensen en geven u dan aan wat de kosten zijn.

Een offerte is vrijblijvend en gratis.

Jaarabonnement

Onze jarenlange ervaring leert ons dat regelmatig onderhoud van het grafmonument de voorkeur heeft boven één jaarlijkse onderhoudsbeurt. Bij een jaarabonnement verzorgen wij het graf (en de eventuele beplanting) tweewekelijks. Bovendien reinigen wij dan de steen regelmatig intensief waardoor het vuil geen gelegenheid krijgt zich diep in de steen in te trekken. Het grafmonument ligt er dan altijd netjes verzorgd bij.

Een jaarabonnement wordt telkens voor 1 jaar afgesloten. Aan het begin van een kwartaal ontvangt u een factuur voor het kwartaalbedrag, deze dient u binnen 14 dagen te voldoen.

Bij een jaarabonnement rekenen wij € 15,- per maand, dus € 45,- per kwartaal. Mocht u op dezelfde begraafplaats nog een tweede graf door ons laten onderhouden, dan wordt het kwartaalbedrag € 75,- voor twee graven.

  • Bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.
  • Bovenstaande prijzen gelden voor graven van maximaal 110 cm x 220 cm (standaard). Voor grotere graven kan het zijn dat wij een geringe meerprijs berekenen.
  • De eerste 25 km zijn in de prijs inbegrepen. Daarboven behouden wij ons het recht een toeslag van € 0,30 per kilometer te berekenen op basis van Google Maps.